EVNY
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és megnyugvást adok nektek!” Mt,11,28

COVID-19 Tájékoztató

Tisztelt Hozzátartozók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy intézményünkben – minden megelőző intézkedésünk ellenére -több lakónknál és munkatársunknál is sajnálatosan beigazolódott a koronavírus-fertőzés.
Az illetékes szerveket tájékoztattunk, a szükséges intézkedéseket pedig a fenntartó Magyarországi Evangélikus Egyház diakóniai osztályának utasítása alapján a Nemzeti Népegészségügyi Központ Járványügyi és Infekciókontroll Főosztályának koronavírussal kapcsolatos eljárásrendjét és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által készített szakmai protokollját követve megtettük.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az érintett lakók családjait haladéktalanul értesítettük.

Tisztelettel kérjük, hogy várják a továbbiakban is az intézmény jelzését: mindenkit, aki érintett a továbbiakban is tájékoztatni fogunk!

Tekintettel arra, hogy munkatársaink csökkentett létszámban végzik gondozási, ápolási feladataikat, nem áll módunkban telefonos érdeklődésekre válaszolni. Megértésüket köszönjük!
Továbbra is minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy lakóink biztonságban legyenek és számukra a lehető legjobb ellátást tudjuk biztosítani. Jelenleg mindenkit szobakaranténban tartunk.

Természetesen minden további intézkedésről, változásról haladéktalanul tájékoztatjuk Önöket.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy csomagokat egyenlőre nem áll módunkban átvenni és átadni.

Megértésüket köszönjük!

Tisztelettel: Pljesovszki Anita